Nábor

FallenAngels      Fallen Angels nabírají PVP zaměřené hráče! 

Přihlaste se zde na fóru nebo se ozvěte některému z officerů ve hře!

 

Autor Téma: This IP has been blocked  (Přečteno 1646 krát)

Offline Barthy

  • Administrátor
  • Rank #D
  • *****
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
This IP has been blocked
« kdy: říjen 15, 2015, 02:28:33 odpoledne »
Stalo se to už někomu? Zná někdo důvod? Jsem v práci, internet od O2, nikdy jsem tu hru nepouštěl, první spuštění a hned IP blocked.


Black Desert Online EU

This IP has been blocked
« kdy: říjen 15, 2015, 02:28:33 odpoledne »

Offline Annuvin

  • Administrátor
  • Rank #A
  • *****
  • Příspěvků: 317
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #1 kdy: říjen 15, 2015, 05:31:32 odpoledne »
Prý bude block na IP k nám, takže se bude nutné připojovat přes proxy typu WTFast.com.
Na WTFast.com stáhnete jejich proxy program(stačí free verze), spustíte, zaregistrujete se/přihlásíte se, vyberete custom game, dáte přidat novou, do executable files dáte cestu k souboru BlackDesert64.exe, zatrhnete run with launcher, dáte do něj cestu na Gamenet Launcher qGNA.exe, potvrdíte, dole dáte manually customize network route a vyberete Russia server nejlépe ten na který máte lepší ping a kliknete na Play!, tím se vám spustí launcher.
In-game:
Thosaka Ema - Valkyrie
Thosaka Leleila - Witch (Hlavní alt:D)
Thosaka Tsuika - Ranger (PVP char:D)

Offline Antidepresivni

  • Guild Officers
  • Rank #D
  • *****
  • Příspěvků: 16
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #2 kdy: říjen 17, 2015, 11:52:54 dopoledne »
Od Jan Roth:
Ohledně IP bloku na RU server. Co jsem pochopil tak vítr nevane tolik od GameNetu, jako spíš od DAUMu. Návod na WTFast jak na to, pro ty, kteří neví.
1. Stáhnou a nainstalovat. Vytvořit si free účet.
2. Spustit WTFast
3. Nastavení. Zvolím Custom games. Konfigurace:
-Name...dle vás
-Game executable file.....u mě je to takhle(cesta k souboru)...C:\Hry\Black Desert\live\bin64\BlackDesert64.exe (samosebou pokud jede někdo na 32bitové verzi, tak tam dá ten druhý soubor, ...\bin\BlackDesert32.exe)
-Zvolím Run with Launcher a zadám cestu ke GameNet launcheru (opět u mě C:\Program Files (x86)\QGNA\qGNA.exe , správnou cestu najdete, když na ploše klikně pravým ikonu GN launcher(ta červená s šipkama, ne ten zlatý pták), dáte vlastnosti apřekopirujete co je v položce cíl. Bacha uvozovky tam nepatří:)
-Potvrdíte volby.
4. Nastavení sítě (Network) zvolíte Manually customize network route. A vyberete ruský server je tam tuším Russia RU1 a RU2(já mám nastaveno RU1). Serveru je tam dost,klkněte pro urychlení na R, naskočí to na ruské servery).
5. Play (nezapomeňte vypnout předtím GameNet launcher, zkontrolujte zda neběží na pozadí)

Offline rynny

  • Rank #D
  • Příspěvků: 1
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #3 kdy: říjen 19, 2015, 03:43:14 odpoledne »
Ahoj, nevím přesně jakej problém mám já, ale vše fungovalo vpohode, pak jednoho dne sem hru spustil, chvilku cerna obrazovka jako vždycky když se hra načítala na úvodní obrazovku a po chvilce to uplně spadlo. Koukal jsem na fb kde lidi psali o IP blocku. Nainstaloval jsem WTFast a vše podle návodu, ale žádná změna.
Hra se nenačte ani na úvodní obrazovku.
Díky a rady

Offline Barthy

  • Administrátor
  • Rank #D
  • *****
  • Příspěvků: 12
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #4 kdy: říjen 19, 2015, 03:59:27 odpoledne »
Ahoj, nevím přesně jakej problém mám já, ale vše fungovalo vpohode, pak jednoho dne sem hru spustil, chvilku cerna obrazovka jako vždycky když se hra načítala na úvodní obrazovku a po chvilce to uplně spadlo. Koukal jsem na fb kde lidi psali o IP blocku. Nainstaloval jsem WTFast a vše podle návodu, ale žádná změna.
Hra se nenačte ani na úvodní obrazovku.
Díky a rady

V tvém případě bych rozhodně přeinstaloval klienta, nebo aspoň opravil instalaci. Problém spíš bude v tom, který to tláčitko v nastavení bude opravit instalaci :D Nejjednoduší a nejjistější cesta bude asi celý to odinstalovat, smazat, a poté znovu nainstalovat a sosonout znovu. Mě se někdy stane, že mi hra spadne a nejde poté pustit, píše mi to různé errory, nacož musím v procesech killnout QGNA.exe (launcher) a znovu ho pustit, pak mi hra naběhne v pořádku.

Offline Guiny

  • Rank #C
  • *
  • Příspěvků: 59
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #5 kdy: únor 14, 2016, 12:02:28 odpoledne »
Nedávno se mi stalo to co Rynnymu a to z ničeho nic.Můžu potvrdit ze reinstalování hry pomohlo a vše jede jak má.

Offline NoWay

  • Rank #A
  • ***
  • Příspěvků: 337
  • Nic tu není...
    • Zobrazit profil
    • BDO EU
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #6 kdy: únor 14, 2016, 02:16:30 odpoledne »
Guiny: A používáš VPN i při hraní?

Offline Guiny

  • Rank #C
  • *
  • Příspěvků: 59
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #7 kdy: únor 14, 2016, 03:58:10 odpoledne »
Ano, mám to zaplé celou dobu při hraní.

Offline NoWay

  • Rank #A
  • ***
  • Příspěvků: 337
  • Nic tu není...
    • Zobrazit profil
    • BDO EU
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #8 kdy: únor 14, 2016, 06:15:44 odpoledne »
Zkus to přehodit na jiný server, jestli to nepomůže. Já používám WTFast, free trial a asi nejlepší VPN na tohle.

Offline Guiny

  • Rank #C
  • *
  • Příspěvků: 59
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #9 kdy: únor 14, 2016, 06:24:43 odpoledne »
Pokud se to stane znovu tak to zkusím.A mám free trial stejný jako ty :)

Offline NoWay

  • Rank #A
  • ***
  • Příspěvků: 337
  • Nic tu není...
    • Zobrazit profil
    • BDO EU
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #10 kdy: únor 14, 2016, 09:07:37 odpoledne »
Mě se to taky jednou stalo a stačilo přehodit z RU1 na RU2 a už to fungovalo bez problémů celou hru.

Offline Rosally

  • Guild Members
  • Rank #C
  • ***
  • Příspěvků: 85
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #11 kdy: únor 15, 2016, 02:20:02 odpoledne »
Ještě dobře funguje aplukace vypr. Je tam 500mb zdarma takže na x denní hraní to stačí a pak se jednoduše zaregistrujes pod jiným účtem až to vycerpas.

Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk


Offline Rosally

  • Guild Members
  • Rank #C
  • ***
  • Příspěvků: 85
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #12 kdy: únor 15, 2016, 02:23:04 odpoledne »
Jinak tento problém se mi stává když jsem přihlášena na špatném ruskem serveru, zhruba 50 procent nabízených serveru dělá problémy takže častěji využívám ten VYPR, tam jsem problém ještě neměla. Když se budeš registrovat podruhé tam musíš mít jinou ip než poprvé, mají tam kontrolu na ip.

Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk


Offline NoWay

  • Rank #A
  • ***
  • Příspěvků: 337
  • Nic tu není...
    • Zobrazit profil
    • BDO EU
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #13 kdy: únor 15, 2016, 02:47:44 odpoledne »
To já to zkoušel už několikrát na všemožných server a WTFast žádný problém. A ten Vypr se aktivuje jen při zapnutí dané hry nebo je to VPN jako taková?

Offline Rosally

  • Guild Members
  • Rank #C
  • ***
  • Příspěvků: 85
    • Zobrazit profil
Re:This IP has been blocked
« Odpověď #14 kdy: únor 15, 2016, 02:52:13 odpoledne »
Vpn

Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk


 

24 Hostů, 0 Uživatelů
uživatelů
Stats
  • Celkem příspěvků: 30703
  • Celkem témat: 29155
  • Online Today: 29
  • Online Ever: 107
  • (Duben 09, 2018, 08:24:52 dopoledne )
Uživatelů online
Users: 0
Guests: 24
Total: 24